Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Hírek

Tájékoztatás - melegvíz probléma

A
admin Publikálva 7 hónapja

Tisztelt Tulajdonostársak!

 

Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért, mely a múlt hétvégén érte Önöket.

Röviden szeretném ismertetni a probléma műszaki oldalát:

A társasház hőközpontjában meghibásodott egy transzformátor, mely egy 160 amperes késes biztosíték tönkremenetelét eredményezte.

Ennek a cseréjét kísérelte meg a kiérkező regisztrált villanyszerelő. A biztosíték cseréjhez a tűzvédelmi kapcsoló lekapcsolására volt szükség a tehermentesítés miatt, de a tűzvédelmi kapcsoló egy 1972-ben gyártott eszköz volt, mely a kapcsolás hatására szétesett. Annak javítására nem volt lehetőség, illetve a Társasház raktárában nem volt cserekészülék és az üzletek sem voltak már nyitva. Szombaton délelőtt sikerült a hiányzó alkatrészt vidékről meghozatni és kicserélni. A kapcsoló cseréjét és az elektromos áram visszaadását követően érkezett a FŐTÁV hőközponti trafó cseréjére, ezért csak du 16-17 órára sikerült a melegvízellátást is helyreállítani.

 


.

A meghibásodást a régi rendszer elöregedése és műszaki állapota okozta, de további vizsgálatokra is szükség van annak megállapítására, hogy a napkollektor rendszer okoz e egy esetleges meghibásodáshoz vezető többletterhelést.

A probléma hosszútávú kezelésére ajánlatokat fogunk Önök elé terjeszteni a hó végén tartandó költségvetési terv megtárgyalási közgyűlésén.

Kérem annak megértését, hogy ilyen meghibásodások sajnos előfordulnak, és lehetetlen minden alkatrészből raktárkészletet fenntartani.

A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében az információs rendszer kiegészítésre, fejlesztésre fog kerülni, hogy folyamatos tájékoztatást tudjunk adni önöknek az eseményekről, üzemzavar esetén a várható javítási időről.

 

Budapest, 2023. október 2.

 

                                                                     Tisztelettel:

 

                                                                                         dr.Abelovszky László

                                                                                             közös képviselő

Szerző admin

.


Multiház bejelentkezés

Bejelentkezés

Új jelszó kérése